Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Συνάντηση στελεχών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριο Αργυρόκαστρου με Έλληνες ομολόγους τους για την ανάπτυξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητα




-Σχέδιο της IPA (Μέσο Προενταξιακής Διαδικασίας) για την ανάπτυξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητας


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργυρόκαστρου στα πλαίσια του προγράμματος «Brand-Ι-Node» - ένα σχέδιο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας IPA, - διοργάνωσε χθες μαζί με τους Έλληνες ομολόγους τους κοινή συνέντευξη τύπου. Το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίο περιλαμβάνει την περιφέρεια Αργυρόκαστρου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργυρόκαστρου και τους εταίρους υλοποίησης, δηλαδή την Επαρχία Πωγωνίου και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων στοχεύει να παρέχει στην περιοχή ένα τοπικό εμπορικό σήμα και την απορρόφηση νέων και ξένων επενδυτών.

Ο κύριος στόχος του έργου "Brand-i-Node" είναι η ανάπτυξη της περιοχής η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ανάπτυξη της γεωργίας. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο έχει σαν στόχο την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας και την ποιότητα των προϊόντων στην περιοχή σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο επιχειρήσεων στο νότο της χώρας και στα σύνορα με την Ελλάδα. Αυτό θα επιτευχθεί με τη συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις, αλλά και επικεντρώνοντας κυρίως στην γεωργική επιχειρηματικότητα.

πηγήwww.aftonomi.gr

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου